Kerstactie: met korting op reis

In de Hekken Travel - Kerstactie

Kerstactie: met korting op reis

We mogen terugkijken op een fantastisch 2019, waarbij we geweldig afsluiten met een uitverkochte reis naar The Old Firm in Glasgow. Ons eerste volledige jaar in het organiseren van authentieke voetbalreizen naar bijzondere bestemmingen. In samenwerking met locals voor jou de best mogelijke (voetbal)belevenis neerzetten tot een ervaring die je lang zal bijblijven. Voor een aantal van deze reizen hebben we nog plaatsen beschikbaar in de tweede seizoenshelft. Nu te boeken via onze speciale Kerstactie!

Kerstactie In de Hekken Travel

De komende maanden gaan we naar onder andere Sofia, Split en Moskou. Veelzijdige bestemmingen uitermate geschikt voor een heerlijk voetbalweekend. Tot en met 31 december 2019 boek je jouw plek op één van deze reizen in 2020 met € 20,- korting. Boek dus nu!

14-17 februari 2020: Sofia – Eternal Derby

Sofia is met afstand dé voetbalstad van Bulgarije. Met Levski, CSKA, Slavia en Septemvri heeft de stad maar liefst vier voetbalclubs actief op het hoogste niveau. Daarnaast heeft het met Levski en CSKA direct de twee meest succesvolle clubs van het land in huis. Een intense rivaliteit met een inmiddels bijna 80-jarige historie wat gegarandeerd vuurwerk oplevert!

Meer informatie: Sofia Trip

Boek die onvergetelijke Sofia trip!

3-5 maart 2020: Split – Hrvatski Derbi

Twee voormalig grootmachten uit het Joegoslavië tijdperk met een klassieke rivaliteit. De hoofdstad versus de tweede stad. De elite versus het volk. Sinds de eerste onafhankelijke Kroatische competitie in 1992 verdelen Hajduk en Dinamo de prijzen met laatst genoemde de club om te verslaan. De fanatieke aanhang van beide clubs hebben een grote reputatie op mondiaal niveau. Ongekende passie en fanatisme met de Torcida van Hajduk als een van de oudste supportersgroepen van Europa. Zij bestaan sinds 1950. Een rivaliteit die het land letterlijk in twee splitst.

Meer informatie: Split trip

Boek die onvergetelijke Zagreb trip!

10-14 april 2020: Moskou Madness

Moskou domineert het Russische voetbal. De laatste jaren strijden de Spartak, CSKA en Lokomotiv steevast mee om de prijzen. De enige die de hegemonie van de hoofdstad aan kan is Zenith uit Sint Petersburg. De rivaliteit tussen de grootmachten wordt niet alleen uitgevochten op het veld, maar ook op massale wijze op de tribunes. Prachtige, grootschalige sfeeracties zijn eerder regel dan uitzondering. De Russische clubliefde uit zich in ongekende passie.

Meer informatie: Moskou Trip

Boek die onvergetelijke Moskou trip!

Plek reserveren op andere bestemmingen

We hebben een aantal bestemmingen die vrij snel uitverkocht raken zodra de speeldata bekend zijn. Wil jij voorkomen dat je misgrijpt, reserveer dan alvast je plaats op één van de volgende bestemmingen. Let op, de Kerstactie is niet geldig op reserveringen voor onderstaande bestemmingen.

    • Sarajevo 2020 “Sarajevski Derbi” – 16 plaatsen/12 reserveringen
    • Belgrado seizoen 2020/2021 “Eternal Derby” – 16 plaatsen
    • Glasgow seizoen 2020/2021 “The Old Firm” – 16 plaatsen

Je kan je plaats reserveren via booking@indehekken-travel.nl. Bij een reservering is een aanbetaling van € 50,- per persoon vereist. Mocht je onverhoopt de uiteindelijke reisdata niet kunnen, schuift je reservering automatisch door naar de volgende reis of eventueel een andere reis van je voorkeur.