Maatwerk voetbalreizen

Maatwerk voetbalreizen

Binnen In de Hekken Travel kunnen we bogen op jarenlange ervaring als het gaat om voetbal(cultuur) binnen een breed scala aan bestemmingen. Die ervaring vormt de basis voor onze op maat gemaakte reizen. Wil je die beleving nog net een tikkeltje meer bijzonder maken? Dat kan! Wij spelen graag nog even door in “extra time” om jou reis nog specialer te maken wat je een leven lang zal bij blijven.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Geef ons je specifieke wensen door en wij geven vorm aan de ideale reis! Deze zijn niet gebonden aan een tijdsduur. En mochten bepaalde aspecten niet haalbaar blijken, zorgen we waar mogelijk voor passende alternatieven. Zo creëren wij de perfecte opstelling rond de te bezoeken wedstrijden. Ter inspiratie:

  • Een vriendenweekend of vrijgezellenfeest
  • Een road trip door meerdere landen
  • Een busreis met je team of club
  • De Groundhopper: bezoek zo veel mogelijk stadions en wedstrijden
  • Je eigen idee?

Mindervaliden

In de Hekken Travel vindt dat voetbal toegankelijk moet zijn voor iedereen. Zo ook binnen ons reisaanbod. Wij zijn dan ook zeer verheugd om met onze inhouse expertise reizen op maat te kunnen aanbieden voor mindervaliden. Dat betekent niet alleen passende toegang tot het stadion, maar uiteraard ook reis- en verblijf. Ons doel is om er voor te zorgen dat het je aan niets ontbreekt voor een zorgeloze reis.

Meer weten of direct je wensen kenbaar willen maken? Druk op de aanvraagknop en vul het (vrijblijvende) formulier in.

Vraag informatie aan!