Over ons

In de Hekken Travel

In de Hekken is sinds 2010 hét online platform voor wat betreft de mondiale voetbalcultuur. De beleving rond volkssport nummer één brengen wij tot in de huiskamer. Gepassioneerde liefhebbers die hun ervaringen in binnen- en buitenland delen door middel van woord en beeld. De beleving is echter pas compleet wanneer je het zelf kan ervaren! De passie, de liefde, de cultuur. Hoe authentieker de beleving, hoe beter! Het op de tribunes trotseren van weer en wind omdat je leeft voor het voetbal. Wij maken het mogelijk om de grenzen als liefhebber te verleggen!

De afgelopen jaren hebben de specialisten van In de Hekken Travel een breed netwerk opgebouwd binnen de mondiale voetbalwereld. Een netwerk van gelijkgestemden. Gepassioneerde liefhebbers voor wie voetbal veel meer betekent dan puur het spelletje alleen. Zij hebben ons een unieke kijk gegeven in hun beleving, de lokale cultuur en de geschiedenis. Zij hebben ons deel uit laten maken van hun passie, hun leven. Zij hebben ons supporter laten zijn van hun club.

Zoals eigenlijk overal is voetbal verweven met de maatschappij. Heeft het vele raakvlakken met de (lokale) samenleving en definiëren historische gebeurtenissen het leven van de voetbalsupporter. Met In de Hekken Travel kijken we dan ook veel verder dan puur het voetbalstadion. Wij laten je kennis maken met en deel uitmaken van die (lokale) samenleving.

Met één of meerdere voetbalwedstrijden als fundament creëren wij een onvergetelijke totaalbeleving. Deel de gezamenlijke voetbalpassie, verbreed je culturele horizon. Voor supporters, door supporters!