The Eternal Derby: Partizan vs Rode Ster (reserveer nu je plek!)

The Eternal Derby: Partizan vs Rode Ster (reserveer nu je plek!)

€239 per persoon

De Derby der Europese Derby’s behoeft eigenlijk geen uitleg. De enige echte Eternal Derby staat bekend als de meest passievolle, vurige derby van Europa en nestelt zich steevast in de mondiale top. Niet vanwege het spektakel op het veld, maar vanwege de gekte op de tribunes. Aartsrivalen die koste wat het kost willen winnen op elk detail. Naast het veld heerst een continue strijd tussen de beide fanatieke supportersgroepen om de meest gekke tifo en pyro shows. Je zult ogen en oren te kort komen in Belgrado.

  • 2020 – 2021 TBA | Rode Ster v Partizan & Partizan v Rode Ster
  • Eerst volgende reis verwacht in september 2020: 4 beschikbaar
  • Deelnemen aan de volgende Belgrado trip? Reserveer alvast je plaats. Jouw plaats boeken doe je via de brekingsknop onderaan deze pagina – een aanbetaling van € 50,- per persoon is vereist

Belgrado

Belgrado is te typeren als rauwe schoonheid. Je leert haar pas net kennen en ze laat stukje bij beetje haar verborgen schoonheid zien. Misschien wel één van de meest onderschatte hoofdsteden van Europa, want voor een stedentrip kiest men niet gauw voor deze bestemming. Onterecht, zo vinden wij. Belgrado is namelijk bruisend en nooit saai. Een stad met een urban vibe en een geweldig nachtleven. Wie denkt aan een typische grauwe oostblok stad komt bedrogen uit. Volgens Lonely Planet zelfs de beste uitgangsstad ter wereld. Er is altijd wel een feestje te vinden.

Eeuwige rivalen

Beide clubs zijn opgericht in 1945 en sindsdien domineren zij het Servische voetbal. De twee populairste clubs van het land strijden steevast om de prijzen wat de rivaliteit tot ongekende proporties heeft gebracht. Als je dacht dat het niet gekker meer kan weten ze in Belgrado je nog altijd te verrassen.

Wat kan je verwachten?

De rauwe schoonheid van Belgrado laat zich zien. Ontdek de stad en haar enerverende voetbalcultuur. De Eternal Derby houdt de stad dagenlang lang in zijn greep. Je leert de derby beleving uit eerste hand kennen. We gaan op pad met voormalig Delije lid (harde kern Rode Ster) die ons laat zien en voelen wat deze eindeloze strijd betekent voor de locals.

  • Het complete stadion staat 90 minuten lang bol van de passie tijdens de strijd tussen de eeuwige rivalen
  • Stadion en museum tour Partizan Belgrado, of;
  • Stadion en museum tour Rode Ster Belgrado
  • Het uitgaansleven en de lokale keuken worden grondig getest om na te gaan of het inderdaad het beste ter wereld is
  • Begeleiding van één van onze specialisten i.s.m. onze lokale gastheer

Een bijzondere trip slechts beschikbaar voor een kleine groep liefhebbers onder begeleiding van één van onze specialisten.

Reisdetails Belgrado reis

In de Hekken Travel levert maatwerk voor een zorgeloze trip, echter begrijpt dat een mate van flexibiliteit extra reiscomfort kan bieden.

 • De wedstrijdkaart en stadiontour zijn inclusief.
 • Hotelovernachtingen zijn inclusief voor de duur van aangeboden reis. Je verblijft in een 4 sterren hotel inclusief ontbijt. (Er wordt standaard uitgegaan van een minimale hotelkamerbezetting van 2 personen. In het geval van een één-persoonsboeking geldt een toeslag van € 85,-)
 • Begeleiding door een In de Hekken Travel specialist is inclusief
 • Transfers van en naar luchthaven Belgrado Nikola Tesla zijn inclusief
 • Het boek Derby Days van De Twaalfde Man is inclusief

LET OP:

 • Trip is exclusief vlucht.Wij willen reizigers de mogelijkheid bieden zelf een luchthaven en vlucht te kiezen. Uiteraard kan In de Hekken Travel ook hierin ontzorgen. Maak je wensen kenbaar en wij onderzoeken de mogelijkheden op basis van actuele beschikbaarheid en prijzen. Goedkoop vliegen kan!
 • Reis- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen.
 • Controleer je zorgverzekering op dekking in het buitenland.
 • Op al onze reizen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing

Zeker zijn van je plaats de volgende editie?

Wil je gegarandeerd één van de gelimiteerde plekken op deze trip bemachtigen, reserveer dan direct je plaats voor de volgende editie. Hiervoor is een aanbetaling van € 50,- per persoon vereist. Dit kan via de brekingsknop hieronder of neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of booking@indehekken-travel.nl. Indien de vastgestelde data niet passen in je agenda, kan je de aanbetaling doorschuiven naar een reservering voor één van onze andere trips.

Boek die onvergetelijke trip!
4 dagen
18+ reis
 • Aankomst bestemming
  TBA
 • Vertrek bestemming
  TBA
 • Beschikbaarheid
  4 plaatsen (september 2020)
1
Dag 1: aankomst in Belgrado
Op vrijdag kom je aan in Belgrado. Met de luchthaventransfer wordt je naar het hotel gebracht om in te checken. Dit kan vanaf 14.00 uur. Mocht je eerder arriveren, dan kan je de bagage in de opslag onder brengen. Je hebt deze dag de vrijheid om op eigen gelegenheid de stad te ontdekken. We stellen voor om rond de klok van 18.30 uur te verzamelen en gezamenlijk te genieten van de Servische keuken om zo als groep kennis met elkaar te maken.
2
Dag 2/3: Derby Day
Op zaterdag of zondag zal dé derby der Europese derby's gespeeld worden. De hele stad staat onder hoogspanning. Een wedstrijd tussen de aartsrivalen die op zichzelf staat. Na het ontbijt zullen we de sfeer in de stad gaan proeven. Afhankelijk van hoe laat de aftrap zal zijn, zullen we tijdig richting stadion gaan om op te gaan in de spannende aanloop naar de derby. De uitkomst is niet te voorspellen. Er zijn in ieder geval een paar garanties. Ongekende passie en sfeer aangevuld met zeeën van pyro. Deze wedstrijd maakt zo veel indruk dat het je tot in lengte van tijden bij zal blijven. Ook gebruiken we deze dagen voor een stadion en museumtour bij de thuisspelende ploeg. Zo krijg je een indruk van de rijke historie van zowel de derby als de betreffende club en het stadion. De overige tijd is vrij te besteden. Mogelijk dat er ruimte is voor het bezoeken van een andere wedstrijd in de stad. De exacte planning zal via de reisbescheiden van de trip bekend gemaakt worden en hangt af van wanneer de wedstrijd precies gespeeld zal gaan worden in het weekend.
3
Dag 4: afscheid
Na het ontbijt nemen we afscheid van elkaar. Afhankelijk van het vertrek heb je wellicht nog vrije tijd in de stad te besteden. De luchthaventransfer brengt je op een afgesproken tijdstip terug naar het vliegveld.
Tours Reviews
 • Nick Tempels
  Geweldig weekend!

  Weekend Belgrado met In de Hekken Travel, het was geweldig, overal is aan gedacht, ik kan het iedere liefhebber aanraden mee te reizen!

 • Nick de Backer
  Top weekend!

  Top weekend beleefd in Belgrado. Alles was tot in de puntjes geregeld.

  De wedstrijdbeleving zelf was – zoals gehoopt – waanzinnig.Maar de beleving gaat verder dan de wedstrijd alleen. Daar hebben de twee locals en organisator van “In de Hekken Travel” goed voor gezorgd. Met drie wisten zij heel wat te vertellen over de cultuur en het randgebeuren van beide clubs en haar – buitengewone – supporters.

  Met deze organisatie ga ik zeker nog mee. Bedankt voor het topweekend!

POST A REVIEW