Dalymount Farewell Tour: Bohemian FC vs. Shamrock Rovers

Dalymount Farewell Tour: Bohemian FC vs. Shamrock Rovers

€275 per persoon

Vervallen tribunes, de oude lichtmasten van Highbury en een heerlijk derby sfeertje. De ingrediënten voor een perfect afscheid van Dalymount Park. Dit unieke stadion in Dublin ontkomt niet aan modernisering. 2020 is het laatste jaar dat deze unieke ground in de huidige staat is te beleven. Wij zijn er bij!

  • 13.06.19 – 15.06.19 | Bohemian FC vs. Shamrock Rovers (12 plaatsen/16 totaal)

Dublin

Dublin, een levendige hoofdstad die net zo intiem is als een dorp en net zo vriendelijk als een lokale Ierse pub. Deze relaxte stad is een avontuur op zich. De uitstekende uitgaansmogelijkheden sluiten naadloos aan bij de klassieke bezienswaardigheden. Een stad waar je oren en ogen te kort komt.

Laatste jaar Dalymount Park

Dalymount Park is een iconisch stadion van de hand van de beroemde architect Archibald Leitch. The Home of Irish Football was de locatie voor vele topwedstrijden, maar is vooral de thuisbasis van Bohemian FC. In de hoogtij dagen werden er wedstrijden afgewerkt voor 40.000 bezoekers. Iets wat je jezelf niet kan voorstellen als je in het stadion bent (Nu net geen 4.300 plaatsen). De beroemde Tramway End (achter de goal) en de zittribune op de lange zijde zijn inmiddels al jaren gesloten. In 1962 kreeg het stadion de lichtmasten van Highbury (Arsenal), die nu nog altijd het stadion verlichten. Al jarenlang loopt men te steggelen over een nieuw Dalymount Park, maar nu is de kogel echt door de kerk. 2019 is het laatste jaar dat het huidige Dalyer te bewonderen is.

Wat kan je verwachten?

Drie dagen vol gezelligheid. Van een heerlijke derby day, naar typische Ierse kroegmuziek tot een kijkje in de keuken van het beroemde Ierse Guiness bier. Zowel de stad als de omgeving heeft enorm veel te bieden, je kan alle kanten op. We nemen afscheid van Dalymount Park in stijl! Proost!

 • De laatste Dublin Derby op het huidige Dalymount Park tussen de aartsrivalen Bohs en Rovers
 • Ontdekken van het gezellige nachtleven van Dublin, o.a. Temple Bar
 • Optioneel: tour door de Guiness fabriek, het beroemde maar bovenal typische Ierse bier
 • Begeleiding door één van onze specialisten

Een bijzondere trip slechts beschikbaar voor een kleine groep liefhebbers onder begeleiding van één van onze specialisten.

Reisdetails

In de Hekken Travel levert maatwerk voor een zorgeloze trip, echter begrijpt dat een mate van flexibiliteit extra reiscomfort kan bieden.

 • De wedstrijdkaart is inclusief.
 • De hotelovernachtingen zijn inclusief voor de duur van aangeboden reis. Je verblijft in een 4 sterren hotel inclusief ontbijt.(Er wordt standaard uitgegaan van een minimale hotelkamerbezetting van 2 personen. In het geval van een één-persoonsboeking geldt een toeslag van € 179,-)
 • Begeleiding door een In de Hekken Travel specialist

LET OP:

  • Trip is exclusief vlucht. Wij willen reizigers de mogelijkheid bieden zelf een luchthaven en vlucht te kiezen. Uiteraard kan In de Hekken Travel ook hierin ontzorgen. Maak je wensen kenbaar en wij onderzoeken de mogelijkheden op basis van actuele beschikbaarheid en prijzen.
  • Reis- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen.
  • Controleer je zorgverzekering op dekking in het buitenland.
  • Minimale deelname van 8 personen vereist

3 dagen
18+ reis
 • Aankomst bestemming
  Donderdag 13 juni 2019
 • Vertrek bestemming
  Zaterdag 15 juni 2019
 • Beschikbaarheid
  12 plaatsen (16 totaal)
1
Dag 1: aankomst in Dublin
De dag van aankomst is vrij te besteden. Inchecken in het hotel om vervolgens het bruisende Dublin te ontdekken. Lekker terrasje pakken of ronddwalen lang alles wat de stad te bieden heeft. Afhankelijk van hoe laat een ieder arriveert kan je aansluiten bij de groep voor een eerste kennismaking en diner.
2
Dag 2: Dublin Derby
De dag van de laatste Dublin Derby op het huidige Dalymount Park. Na een goed ontbijt kan je optioneel aansluiten voor een bezoek aan de Guiness fabriek. Liever je eigen weg volgen? Dat kan uiteraard ook. Halverwege de middag gaan we verzamelen om onder het genot van een drankje ons voor te bereiden op de derby. Maak je op voor een ouderwetse rivaliteit met gezang over en weer de hele wedstrijd lang. In tegenstelling tot in Engeland kan je in Ierland als extraatje wel vuurwerk op de tribunes verwachten. Heerlijke passie binnen een fanatieke rivaliteit.
3
Dag 3
Vandaag komt een einde aan de trip. Wellicht dat je er voor kiest om nog langer te blijven in de stad of naar een andere bestemming door te reizen. Kan ook zijn dat je weer huiswaarts keert. Na het ontbijt nemen we afscheid.