The Eternal Derby: Rode Ster vs. Partizan

The Eternal Derby: Rode Ster vs. Partizan

€199 per persoon

De Derby der Europese Derby’s behoeft eigenlijk geen uitleg. De enige echte Eternal Derby staat bekend als de meest passievolle, vurige derby van Europa en nestelt zich steevast in de mondiale top. Niet vanwege het spektakel op het veld, maar vanwege de gekte op de tribunes….

De Derby der Europese Derby’s behoeft eigenlijk geen uitleg. De enige echte Eternal Derby staat bekend als de meest passievolle, vurige derby van Europa en nestelt zich steevast in de mondiale top. Niet vanwege het spektakel op het veld, maar vanwege de gekte op de tribunes. Aartsrivalen die koste wat het kost willen winnen op elk detail. Naast het veld heerst een continue strijd tussen de beide fanatieke supportersgroepen om de meest gekke tifo en pyro shows. Je zult ogen en oren te kort komen in Belgrado.

 • 26.02.19 – 28.02.19 | Rode Ster Belgrado – Partizan Belgrado (UITVERKOCHT)
 • Seizoen 2019 – 2020 TBA – reserveer alvast je plaats. Neem hiervoor contact op via booking@indehekken-travel.nl – een aanbetaling van € 50,- per persoon is vereist

Belgrado

Belgrado is te typeren als rauwe schoonheid. Je leert haar pas net kennen en ze laat stukje bij beetje haar verborgen schoonheid zien. Misschien wel één van de meest onderschatte hoofdsteden van Europa, want voor een stedentrip kiest men niet gauw voor deze bestemming. Onterecht, zo vinden wij. Belgrado is namelijk bruisend en nooit saai. Een stad met een urban vibe en een geweldig nachtleven. Wie denkt aan een typische grauwe oostblok stad komt bedrogen uit. Volgens Lonely Planet zelfs de beste uitgangsstad ter wereld. Er is altijd wel een feestje te vinden.

Eeuwige rivalen

Beide clubs zijn opgericht in 1945 en sindsdien domineren zij het Servische voetbal. De twee populairste clubs van het land strijden steevast om de prijzen wat de rivaliteit tot ongekende proporties heeft gebracht. Als je dacht dat het niet gekker meer kan weten ze in Belgrado je nog altijd te verrassen.

Wat kan je verwachten?

De rauwe schoonheid van Belgrado laat zich zien. Ontdek de stad en haar enerverende voetbalcultuur. De Eternal Derby houdt de stad dagenlang lang in zijn greep. Je leert de derby beleving uit eerste hand kennen. We gaan op pad met voormalig Delije lid (harde kern Rode Ster) die ons laat zien en voelen wat deze eindeloze strijd betekent voor de locals.

 • Het complete stadion staat 90 minuten lang bol van de passie tijdens de strijd tussen de eeuwige rivalen
 • Stadion en museum tour Rode Ster Belgrado, plus een bezoek aan de ultras fanshop in het stadion waar je een mooi aandenken kan kopen
 • Het uitgaansleven en de lokale keuken worden grondig getest om na te gaan of het inderdaad het beste ter wereld is.
 • Begeleiding van één van onze specialisten i.s.m. onze lokale gastheer, voormalig Delije lid (harde kern Rode Ster).

Een bijzondere trip slechts beschikbaar voor een kleine groep liefhebbers onder begeleiding van één van onze specialisten.

Reisdetails

In de Hekken Travel levert maatwerk voor een zorgeloze trip, echter begrijpt dat een mate van flexibiliteit extra reiscomfort kan bieden.

 • Wedstrijdkaart is inclusief.
 • Stadion & museum tour Rode Ster is inclusief
 • Hotelovernachtingen zijn inclusief voor de duur van de aangeboden reis. Je verblijft in een 4 sterren hotel inclusief ontbijt. (Er wordt standaard uitgegaan van een minimale hotelkamerbezetting van 2 personen. In het geval van een één-persoonsboeking geldt een toeslag van € 60,-)
 • Transfers van en naar luchthaven Belgrado Nikola Tesla zijn inclusief.
 • Transport op de wedstrijddag zijn inclusief.
 • Begeleiding van een In de Hekken Travel specialist en lokale host zijn inclusief.

LET OP:

 • Trip is exclusief vlucht. Wij willen reizigers de mogelijkheid bieden zelf een luchthaven en vlucht te kiezen. Uiteraard kan In de Hekken Travel ook hierin ontzorgen. Maak je wensen kenbaar en wij onderzoeken de mogelijkheden op basis van actuele beschikbaarheid en prijzen.
 • Reis- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen.
 • Controleer je zorgverzekering op dekking in het buitenland. 

Deze reis is uitverkocht! Wil je jezelf aanmelden voor de wachtlijst indien er reizigers annuleren, stuur dan een e-mail naar booking@indehekken-travel.nl

3 dagen
18+ reis
 • Aankomst bestemming
  Dinsdag 26.02.2019
 • Vertrek bestemming
  Donderdag 28.02.2019
 • Beschikbaarheid
  UITVERKOCHT
1
Dag 1: aankomst Belgrado
Op dinsdag kom je aan in Belgrado. In principe is dit een dag om vrij te besteden. Je kan vanaf 14.00 uur inchecken in het viersterren hotel in hartje Belgrado. Vanaf daar wandel je zo het centrum in. Rond 18.00 uur verzamelen we bij het hotel om samen met onze lokale gastheer de Servische keuken te gaan ontdekken. Gezelligheid met heerlijk eten, een drankje en live muziek. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om alvast kennis te maken met de beleving rond de Eternal Derby. Onze lokale gastheer is voormalig harde kern lid van Rode Ster Belgrado (Delije). Hij zal ons laten zien en voelen hoe de derby de stad in zijn greep houdt.
2
Dag 2: Derby Day
Na het ontbijt gaan we richting Rajko Mitić Stadion (Marakana stadion) van Rode Ster voor een tour door het stadion en het museum. Een indrukwekkende thuisbasis wat ruimte biedt aan maar liefst 55 duizend toeschouwers. We sluiten af bij de fanshops van zowel de club als van de ultras (Delije). We keren terug in het centrum om de derby sfeer te proeven onder het genot van een hapje en een drankje tot het tijd is om terug te keren naar het stadion voor de Europese derby der derby's. Gegarandeerd een gekkenhuis die je lang zal bij blijven. Na de wedstrijd gaan we wederom terug naar de stad om na te genieten en te praten over de wedstrijd. Mocht je andere plannen hebben, ben je vrij om de resterende tijd deze dag vrij in te vullen.
3
Dag 3
Vandaag komt een einde aan de trip. Wellicht dat je er voor kiest om nog langer te blijven in de stad of naar een andere bestemming door te reizen. Kan ook zijn dat je weer huiswaarts keert. Na het ontbijt nemen we afscheid. Je kan tot 12.00 uur uitchecken.