The Eternal Derby: Rode Ster vs. Partizan (2019 – 2020: reserveer nu je plek)

The Eternal Derby: Rode Ster vs. Partizan (2019 – 2020: reserveer nu je plek)

€199 per persoon

De Derby der Europese Derby’s behoeft eigenlijk geen uitleg. De enige echte Eternal Derby staat bekend als de meest passievolle, vurige derby van Europa en nestelt zich steevast in de mondiale top. Niet vanwege het spektakel op het veld, maar vanwege de gekte op de tribunes. Aartsrivalen die koste wat het kost willen winnen op elk detail. Naast het veld heerst een continue strijd tussen de beide fanatieke supportersgroepen om de meest gekke tifo en pyro shows. Je zult ogen en oren te kort komen in Belgrado.

  • Seizoen 2019 – 2020 TBA | Rode Ster – Partizan (21 reserveringen/16 plaatsen)

Belgrado

Belgrado is te typeren als rauwe schoonheid. Je leert haar pas net kennen en ze laat stukje bij beetje haar verborgen schoonheid zien. Misschien wel één van de meest onderschatte hoofdsteden van Europa, want voor een stedentrip kiest men niet gauw voor deze bestemming. Onterecht, zo vinden wij. Belgrado is namelijk bruisend en nooit saai. Een stad met een urban vibe en een geweldig nachtleven. Wie denkt aan een typische grauwe oostblok stad komt bedrogen uit. Volgens Lonely Planet zelfs de beste uitgangsstad ter wereld. Er is altijd wel een feestje te vinden.

Eeuwige rivalen

Beide clubs zijn opgericht in 1945 en sindsdien domineren zij het Servische voetbal. De twee populairste clubs van het land strijden steevast om de prijzen wat de rivaliteit tot ongekende proporties heeft gebracht. Als je dacht dat het niet gekker meer kan weten ze in Belgrado je nog altijd te verrassen.

Wat kan je verwachten?

De rauwe schoonheid van Belgrado laat zich zien. Ontdek de stad en haar enerverende voetbalcultuur. De Eternal Derby houdt de stad dagenlang lang in zijn greep. Je leert de derby beleving uit eerste hand kennen. We gaan op pad met voormalig Delije lid (harde kern Rode Ster) die ons laat zien en voelen wat deze eindeloze strijd betekent voor de locals.

  • Het complete stadion staat 90 minuten lang bol van de passie tijdens de strijd tussen de eeuwige rivalen
  • Stadion en museum tour Rode Ster Belgrado, plus een bezoek aan de ultras fanshop in het stadion waar je een mooi aandenken kan kopen
  • Het uitgaansleven en de lokale keuken worden grondig getest om na te gaan of het inderdaad het beste ter wereld is
  • HBegeleiding van één van onze specialisten i.s.m. onze lokale gastheer, voormalig Delije lid (harde kern Rode Ster)

Een bijzondere trip slechts beschikbaar voor een kleine groep liefhebbers onder begeleiding van één van onze specialisten.

Reisdetails

In de Hekken Travel levert maatwerk voor een zorgeloze trip, echter begrijpt dat een mate van flexibiliteit extra reiscomfort kan bieden.

 • De wedstrijdkaart en stadiontour zijn inclusief.
 • Hotelovernachtingen zijn inclusief voor de duur van aangeboden reis. Je verblijft in een 4 sterren hotel inclusief ontbijt. (Er wordt standaard uitgegaan van een minimale hotelkamerbezetting van 2 personen. In het geval van een één-persoonsboeking geldt een toeslag van € 60,-)
 • Begeleiding door een In de Hekken Travel specialist is inclusief
 • Transfers van en naar luchthaven Belgrado Nikola Tesla zijn inclusief

LET OP:

 • Trip is exclusief vlucht.Wij willen reizigers de mogelijkheid bieden zelf een luchthaven en vlucht te kiezen. Uiteraard kan In de Hekken Travel ook hierin ontzorgen. Maak je wensen kenbaar en wij onderzoeken de mogelijkheden op basis van actuele beschikbaarheid en prijzen. Goedkoop vliegen kan!
 • Reis- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen.
 • Controleer je zorgverzekering op dekking in het buitenland.
 • Minimale deelname van 7 personen is vereist.

Zeker zijn van je plaats?

Wil je gegarandeerd één van de gelimiteerde plekken op deze trip bemachtigen, reserveer dan direct. Hiervoor is een aanbetaling van € 50,- per persoon vereist. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of booking@indehekken-travel.nl. Indien de vastgestelde data niet passen in je agenda, kan je de aanbetaling doorschuiven naar een reservering voor één van onze andere trips.

3 - 4 dagen
18+ reis
 • Aankomst bestemming
  TBA (verwachting september 2019)
 • Vertrek bestemming
  TBA
 • Beschikbaarheid
  16 plaatsen (21 reserveringen)
1
Reisprogramma n.n.b.
Het reisprogramma wordt samengesteld aan de hand van de nieuwe reisdata. Verwachting is dat de reis in september 2019 gepland zal worden.
0.0
Rating0%
Tours Reviews
 • Nick Tempels
  Geweldig weekend!

  Weekend Belgrado met In de Hekken Travel, het was geweldig, overal is aan gedacht, ik kan het iedere liefhebber aanraden mee te reizen!

  Rating
 • Nick de Backer
  Top weekend!

  Top weekend beleefd in Belgrado. Alles was tot in de puntjes geregeld.

  De wedstrijdbeleving zelf was – zoals gehoopt – waanzinnig.Maar de beleving gaat verder dan de wedstrijd alleen. Daar hebben de twee locals en organisator van “In de Hekken Travel” goed voor gezorgd. Met drie wisten zij heel wat te vertellen over de cultuur en het randgebeuren van beide clubs en haar – buitengewone – supporters.

  Met deze organisatie ga ik zeker nog mee. Bedankt voor het topweekend!

  Rating

POST A REVIEW