Dublin – Dalymount Farewell Tour: Bohemian FC vs. Shamrock Rovers

Dublin – Dalymount Farewell Tour: Bohemian FC vs. Shamrock Rovers

€249 per persoon

Vervallen tribunes, de oude lichtmasten van Highbury en een heerlijk derby sfeertje. De ingrediënten voor een perfect afscheid van Dalymount Park. Dit unieke stadion in Dublin ontkomt niet aan modernisering. 2020 is het laatste jaar dat deze unieke ground in de huidige staat is te beleven. Wij zijn er bij!

  • 29.05 – 31.05.2020 | Bohemian FC vs. Shamrock Rovers (4 plaatsen beschikbaar/16 plaatsen)
  • Extra nacht bijboeken mogelijk van 31.05 op 01.06.2020 (2e Pinksterdag)

Dublin

Dublin, een levendige hoofdstad die net zo intiem is als een dorp en net zo vriendelijk als een lokale Ierse pub. Deze relaxte stad is een avontuur op zich. De uitstekende uitgaansmogelijkheden sluiten naadloos aan bij de klassieke bezienswaardigheden. Een stad waar je oren en ogen te kort komt.

Laatste jaar Dalymount Park

Dalymount Park is een iconisch stadion van de hand van de beroemde architect Archibald Leitch. The Home of Irish Football was de locatie voor vele topwedstrijden, maar is vooral de thuisbasis van Bohemian FC. In de hoogtij dagen werden er wedstrijden afgewerkt voor 40.000 bezoekers. Iets wat je jezelf niet kan voorstellen als je in het stadion bent (Nu net geen 4.300 plaatsen). De beroemde Tramway End (achter de goal) en de zittribune op de lange zijde zijn inmiddels al jaren gesloten. In 1962 kreeg het stadion de lichtmasten van Highbury (Arsenal), die nu nog altijd het stadion verlichten. Al jarenlang loopt men te steggelen over een nieuw Dalymount Park, maar nu is de kogel echt door de kerk. 2020 is het laatste jaar dat het huidige Dalyer te bewonderen is.

Wat kan je verwachten?

Drie dagen vol gezelligheid. Van een heerlijke derby day, naar typische Ierse kroegmuziek tot een kijkje in de keuken van het beroemde Ierse Guiness bier. Zowel de stad als de omgeving heeft enorm veel te bieden, je kan alle kanten op. We nemen afscheid van Dalymount Park in stijl! Proost!

 • De laatste Dublin Derby op het huidige Dalymount Park tussen de aartsrivalen Bohs en Rovers
 • Ontdekken van het gezellige nachtleven van Dublin, o.a. Temple Bar
 • Optioneel: tour door de Guiness fabriek, het beroemde maar bovenal typische Ierse bier
 • Optioneel: extra nacht verblijven in Dublin voor € 85,- per persoon bij een tweepersoons kamerbezetting
 • Begeleiding door één van onze specialisten

Een bijzondere trip slechts beschikbaar voor een kleine groep liefhebbers onder begeleiding van één van onze specialisten.

Reisdetails Dublin

In de Hekken Travel levert maatwerk voor een zorgeloze trip, echter begrijpt dat een mate van flexibiliteit extra reiscomfort kan bieden.

 • De wedstrijdkaart is inclusief.
 • De hotelovernachtingen zijn inclusief voor de duur van aangeboden reis. Je verblijft in een 4 sterren hotel inclusief ontbijt.(Er wordt standaard uitgegaan van een minimale hotelkamerbezetting van 2 personen. In het geval van een één-persoonsboeking geldt een toeslag van € 160,-)
 • Begeleiding door een In de Hekken Travel specialist

LET OP:

  • Trip is exclusief vlucht. Wij willen reizigers de mogelijkheid bieden zelf een luchthaven en vlucht te kiezen. Uiteraard kan In de Hekken Travel ook hierin ontzorgen. Maak je wensen kenbaar en wij onderzoeken de mogelijkheden op basis van actuele beschikbaarheid en prijzen.
  • Reis- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen.
  • Controleer je zorgverzekering op dekking in het buitenland.
  • Op al onze reizen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing
3 dagen
18+ reis
 • Aankomst bestemming
  29 mei 2019
 • Vertrek bestemming
  31 mei 2019
 • Beschikbaarheid
  16 plaatsen (4 beschikbaar)
1
Dag 1: Derby Day
De dag van aankomst is direct Derby Day! Voor de allerlaatste keer zullen Bohemian FC en Shamrock Rovers het tegen elkaar opnemen in het huidige Dalymount Park. Maak je klaar voor een heerlijk, authentiek derby sfeertje in een historisch stadion. De aftrap is om 19.45 uur lokale tijd. Na de derby kan het centrum opgezocht worden voor een lekker drankje en een hapje eten.
2
Dag 2: Ontdek Dublin
Vandaag is het tijd om Dublin te ontdekken. Optioneel is een bezoek met rondleiding aan de Guiness fabriek mogelijk. Bezoek verder Trinity College, Dublin Castle of Kilmainham Gaol (de leegstaande gevangenis). Ben je toe aan een lekker drankje, bezoek dan de Temple Bar of één van de vele pubs er omheen. In de avond is er vaak live muziek.
3
Dag 3/4: afscheid of vrije dag
Heb je de driedaagse reis geboekt, dan nemen we vandaag afscheid van elkaar. Kies je ervoor om een dagje langer te blijven (ivm Pinksteren), dan kan je een dagtour nemen door het Ierse landschap of bijvoorbeeld zelf op pad gaan naar Howth aan de kust. De prachtige rotswanden in een verder kleurrijke omgeving zorgen voor ideale omstandigheden voor een lekkere wandeling.