Slaget om København: Brøndby IF vs FC Kopenhagen (2019 – 2020: reserveer nu je plek)

Slaget om København: Brøndby IF vs FC Kopenhagen (2019 – 2020: reserveer nu je plek)

€219 per persoon

Eén van de jongste stedelijke derby’s van Europa: de Kopenhagen Derby. FC Kopenhagen werd pas in 1992 opgericht na een fusie om direct een dominante speler te worden in het Deense voetbal. Vanaf dag één in volle strijd met buurman Brøndby IF. De ultras van beide kampen staan bekend als zeer gepassioneerd wat tot uiting komt in fantastische sfeeracties. De mensen leven voor hun club.

  • Seizoen 2019 – 2020 TBA – reserveer alvast je plaats. Neem hiervoor contact op via booking@indehekken-travel.nl – een aanbetaling van € 50,- per persoon is vereist (14 plaatsen)

Kopenhagen

De hoofdstad van Denemarken is een plaats van uitersten. Gevarieerd, divers en uitdagend. Kopenhagen verveelt geen moment. Enerzijds een zeer jeugdig karakter, anderzijds statig met mooie oude architectuur. Genieten op de terrassen van Nyhavn, stap in de kleurrijke vrijstad Christiana of ontdek het veelzijdige centrum. Heerlijke stad voor het ultieme voetbalweekend.

Slag om Kopenhagen

FC Kopenhagen won direct na de oprichting de landstitel. Dit tot frustratie van rivaal Brøndby IF. De toon voor toekomst is gezet. In het vervolg van de jaren 90 waren het vooral de boys van de westkant van de stad die de dienst uitmaakten. Echter, vanaf 2000 is het vooral FCK wat het Deense voetbal domineert. Die continue strijd zorgt voor een heerlijke rivaliteit. Iedere derby wordt de creatieve geest van beide harde kernen getest. Welke zijde komt met meest prachtige sfeeractie op de proppen. Kortom, een strijd die veel verder gaat dan 90 minuten voetbal. Het is de Slag om Kopenhagen.

Wat kan je verwachten?

Een derby die in het afgelopen decennium naam en faam heeft gemaakt. De fanatieke aanhang van beide clubs hebben zich op internationaal vlak laten zien met prachtige, creatieve sfeeracties en pyro shows. De passie en de beleving zijn in korte tijd tot ongekende hoogte gestegen. Wie mag zich dé club van Kopenhagen noemen? 

 • De mooiste sfeeracties en pyro shows tijdens de Slag om Kopenhagen. De derby wordt ook naast het veld uitgevochten
 • Stadiontour bij de thuisspelende ploeg
 • We duiken in de veelzijdigheid van de stad, van het kleurrijke Christiana tot het heerlijke Nyhavn
 • We proeven de delicatessen van het land
 • Begeleiding door één van onze specialisten

Een bijzondere trip slechts beschikbaar voor een kleine groep liefhebbers onder begeleiding van één van onze specialisten.

Reisdetails

In de Hekken Travel levert maatwerk voor een zorgeloze trip, echter begrijpt dat een mate van flexibiliteit extra reiscomfort kan bieden.

 • De wedstrijdkaart en stadiontour zijn inclusief.
 • De hotelovernachtingen zijn inclusief voor de duur van aangeboden reis. Je verblijf is inclusief ontbijt.(Er wordt standaard uitgegaan van een minimale hotelkamerbezetting van 2 personen. In het geval van een één-persoonsboeking geldt een toeslag van € 60,-)
 • Begeleiding door een In de Hekken Travel specialist

LET OP:

  • Trip is exclusief vlucht. Wij willen reizigers de mogelijkheid bieden zelf een luchthaven en vlucht te kiezen. Uiteraard kan In de Hekken Travel ook hierin ontzorgen. Maak je wensen kenbaar en wij onderzoeken de mogelijkheden op basis van actuele beschikbaarheid en prijzen.
  • Reis- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen.
  • Controleer je zorgverzekering op dekking in het buitenland.
  • Minimale deelname van 7 personen vereist

Zeker zijn van je plaats?

Wil je gegarandeerd één van de gelimiteerde plekken op deze trip bemachtigen, reserveer dan direct. Hiervoor is een aanbetaling van € 50,- per persoon vereist. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of booking@indehekken-travel.nl. Indien de vastgestelde data niet passen in je agenda, kan je de aanbetaling doorschuiven naar een reservering voor één van onze andere trips.

3 dagen
18+ reis
 • Aankomst bestemming
  2019 - 2020 TBA
 • Vertrek bestemming
  2019 - 2020 TBA
 • Beschikbaarheid
  14 plaatsen
1
Reisschema Kopenhagen
Het reisprogramma wordt samengesteld aan de hand van de nieuwe reisdata.