Veelgestelde vragen

In de Hekken Travel

Deel de gezamenlijke passie, verbreed je culturele horizon. Voor supporters, door supporters!
Hier een overzicht van de veel gestelde vragen. Kan je hier niet het antwoord vinden wat je zoekt, neem dan rechtstreeks contact met ons op!

Wat is In de Hekken Travel?

De specialisten van In de Hekken Travel hebben de afgelopen jaren een breed scala aan bestemmingen en voetbalwedstrijden bezocht. Dit heeft ons een breed netwerk opgeleverd binnen de mondiale voetbalwereld. Die ervaring, die passie, die beleving delen wij met jullie via In de Hekken Travel.

Zoals eigenlijk overal is voetbal verweven met de maatschappij. Heeft het vele raakvlakken met de (lokale) samenleving en definiëren historische gebeurtenissen het leven van de voetbalsupporter. Met In de Hekken Travel kijken we dan ook veel verder dan puur het voetbalstadion. Wij laten je kennis maken met en deel uitmaken van die (lokale) samenleving.

Met één of meerdere voetbalwedstrijden als fundament creëren wij een onvergetelijke totaalbeleving. Op maat samengestelde voetbalreizen die verder gaan dan het voetbalstadion. Voor supporters, door supporters!

Hoe boek ik een reis?

Onze geselecteerde voetbalreizen zijn hier te vinden: https://indehekken-travel.nl/voetbalreizen/

Kies de reis van je voorkeur en boek direct online via de boekingsbutton die bij elke reis is terug te vinden. Toch hulp nodig? Neem telefonisch contact met ons of via booking@indehekken-travel.nl

Wat zit er standaard in een reispakket?

Onze reizen hebben standaard begeleiding door één van onze specialisten. Eén of meerdere wedstrijdkaarten zijn inbegrepen, evenals logies met ontbijt. De reizen worden waar mogelijk aangevuld met extra (culturele) activiteiten zoals stadion tours, city tours, football tours, kroegentochten, diners enz. Indien één of meerdere activiteiten van toepassing zijn, worden deze vermeldt bij de aangeboden reis.

Vluchten of andere reisopties richting bestemming zijn standaard niet inbegrepenDeze dient de reiziger zelf te verzorgen. Indien gewenst kan In de Hekken Travel hierin ontzorgen. Geef dit dan bij het boeken van de reis aan en wij zorgen voor een passend voorstel op basis van actuele beschikbaarheid en prijzen.

Reizen is vanaf 18 jaar oud, kunnen minderjarigen niet mee?

Natuurlijk wel, maar om een reis te kunnen boeken moet je meerderjarig zijn dus minimaal 18 jaar oud. Minderjarigen moeten te allen tijde onder ouderlijk gezag vallen. En vragen staat vrij, dus neem zeker contact met ons op via booking@indehekken-travel.nl

Kan ik een reis op maat laten samenstellen?

Uiteraard! Wij stellen reizen samen gebaseerd op je specifieke wensen, behoeften en budget. Van een reis met privébegeleiding, road trip, vriendentrip tot een compleet ingerichte voetbalvakantie. Wij maken het mogelijk!

Laat het ons weten via booking@indehekken-travel.nl en wij gaan voor je aan de slag.

Bieden jullie een service voor mindervaliden?

Jazeker! Wij zijn van mening dat voetbal de sport is van iedereen en ook door iedereen bezocht moet kunnen worden. Onze specialist kan een volledige maatwerkreis samenstellen wat rekening houdt met vervoer, verblijf en indien noodzakelijk speciale plekken in het stadion.

Stuur je wensen, behoeften en budget naar booking@indehekken-travel.nl en wij gaan voor je aan de slag om tot een passend voorstel te komen!

Is een reis- en annuleringsverzkering inbegrepen?

Nee, een reis- en annuleringsverzekering is niet inbegrepen. Helaas kunnen wij vooralsnog ook geen reis- en/of annuleringsverzekering aanbieden. Wij adviseren iedere reiziger aan dergelijke verzekeringen (al dan niet tijdelijk) af te sluiten bij een verzekeraar naar je keuze.

Mocht je hierover nog vragen hebben, horen wij graag van je.

Ben ik met mijn zorgverzekering gedekt in het buitenland?

Dat ligt aan de verzekeringsmaatschappij en de dekking van je verzekeringspolis. Kijk vooraf goed naar je polisvoorwaarden en eventuele aanvullende pakketten. Neem voor de zekerheid contact op je met de verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen precies vertellen in hoeverre je verzekering voldoende dekking heeft m.b.t. je bestemming. Sluit een (tijdelijke) aanvullende verzekering af indien noodzakelijk. Dit voorkomt onnodige verrassingen e.g. hoge zorgkosten in het buitenland.

Wat gebeurt er als een reis geannuleerd wordt bij onvoldoende deelname?

Mocht een reis onverhoopt geen doorgang vinden door onvoldoende deelnemers, kan er gekozen worden voor een andere reis of volledige restitutie van de reissom.

Reeds door boeker  (wederpartij) gemaakte kosten bij derden (e.g. vliegticket) zijn te allen tijde voor risico van de boeker zelf. In de Hekken Travel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor reeds gemaakte kosten bij derden indien een reis door onvoldoende deelname wordt geannuleerd.

Indien reiziger besluit op eigen gelegenheid alsnog naar de bestemming te reizen, zal In de Hekken Travel zo goed als mogelijk ondersteunen en informeren voor zover gewenst.