We geven reistegoed weg!

We geven reistegoed weg!

We zijn ongelooflijk trots. 2018 het jaar waarin In de Hekken Travel is opgericht. Een jaar waarin we direct twee zeer succesvolle trips naar Sofia en Belfast mochten organiseren. Een jaar waarin de eerste twee trips voor 2019 heel snel waren uitverkocht. Kortom, een jaar waar het fundament voor de toekomst van In de Hekken Travel stevig is neergelegd!

Nieuwe bestemmingen

Volgend jaar zal in het teken staan van een aantal nieuwe bestemmingen. Lissabon en Belgrado zitten al vol, maar er zal nog genoeg keus voor liefhebber zijn. Sarajevo hebben we al aangekondigd, evenals Bergen in Noorwegen. Momenteel werken we aan het samenstellen van trips richting Kroatië, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. 2019 zal ook het jaar worden van nieuwe kansen ontdekken en dat met jullie delen. Blijf met ons hangen!

Reistegoed winnen

Een feestje vieren doen we natuurlijk niet alleen. De succesvolle start is dankzij jullie tot stand gekomen. Daarom geven wij twee gelukkige voetbalpuristen op 1 januari a.s. een reistegoed van € 50,- wat besteed kan worden op één van onze trips volgend jaar. Hoe doe je dat? Heel simpel! Like de Facebook pagina van In de Hekken Travel en vertel ons onder het nieuwsbericht (20.12.18 om 18.30 uur online)van de winactie met welke 3 vrienden jij op reis wil met ons en naar welke bestemming. Let wel op dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn om te kunnen deelnemen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

In de Hekken Travel

Facebook pagina: https://www.facebook.com/IndeHekkenTravel/